مدیرعامل بانک مسکن ضمن تاکید بر اینکه سال آینده مسکن گران نمیشود، اعلام کرد: زنجیره تأمین مالی مسکن تابستان آینده نهایی و اجرا میشود که بر اساس آن هزینههای ساخت و ساز تا ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت.
به گزارش ملک رادار، ابوالقاسم رحیمی انارکی در گفتوگو با ایسنا، درباره ایجاد زنجیره تأمین مالی مسکن برای کاهش هزینههای ساخت و ساز، اظهار کرد: ایجاد این زنجیره در حال انجام است و بخشی از آنکه با بنیاد مسکن است، نهایی شده که امیدواریم بتوانیم تا پایان سال آن را عملیاتی کنیم.
وی افزود: در حال تأسیس یک شرکت هستیم که اگر انجام شود، کار تا پایان سال عملیاتی خواهد شد، در غیر این صورت باید منتظر تأسیس شرکت بمانیم.
زنجیره تأمین مالی مسکن تابستان آینده نهایی میشود
مدیرعامل بانک مسکن از نهایی شدن این زنجیره در تابستان سال آینده خبر داد و تصریح کرد: اقدامات نهایی این کار در تابستان سال آینده انجام میشود و در تلاش هستیم بتوانیم در تابستان سال ۱۳۹۸ زنجیره تأمین مالی مسکن را به طور کامل اجرایی کنیم.
رحیمی انارکی درباره احتمال افزایش قیمت مسکن در سال آینده، گفت: بعید میدانم که قیمت مسکن در سال آینده افزایش یابد، چراکه اصلاً قدرت خریدی بین مردم وجود ندارد که بخواهد باعث افزایش قیمت مسکن شود.
وی تاکید کرد که افزایش قیمت مسکن بسیار بعید است و احتمالاً در حد تورم هم افزایش قیمت نخواهیم داشت.
مدیرعامل بانک مسکن همچنین با اشاره به تصویب افزایش ۵۰۰۰ میلیارد تومانی سرمایه بانک مسکن در جریان بررسی جزئیات لایحه بودجه سال آینده، گفت: این ۵,۰۰۰ میلیارد تومان افزایش سرمایه در واقع از بدهیهای ما برای مسکن مهر کسر میشود.
رحیمی انارکی با بیان اینکه ۳۹۴ هزار میلیارد ریال بدهی بابت مسکن مهر داریم، اظهار کرد: با تصویب این تبصره، ۵۰ هزار میلیارد ریال از این بدهی کسر میشود.
طرح زنجیره تأمین مالی مسکن، طرحی است که توسط بانک مسکن با همکاری سایر نهادهای مربوطه در حال طراحی و قرار است با اجرای آن هزینه ساخت و ساز تا ۳۰ درصد از سال آینده کاهش یابد.
One Comment
سعیدی
نبودن قدرت خرید وافی وکافی مولفه ای است که سبب کاهش تقاضا می شود .کاهش تقاضا نیز می تواند به طور بالقوه وحتی بالفعل عامل کاهش فیمت باشد .لیکن بایستی توجه داشت تورم یا روند افزایش قیمت کالاها وخدمات مانند مسکن ریشه های متعدد وانواع مختلفی دارد مانند .تورم ساختاری تولید ناشی از مشکلات ساختاری فرایند های تولید .تورم ناشی از افزلیش هزینه های تولید است .تورم فروشندگان .تورم ناشی از افزایش حجم نقدینگی .تورم انتظاری که ریشه در انتظارات داشته .تورم قیاسی ناشی از قیاس ذهنی سود انواع بازار ها باهمدیگر است و… . لذا بایستی توجه داشت که بر ایند تمامی این مولفه ها سطح نهایی رشد قیمت ها را مکانیزم وار تعیین مینمابد .وتنها فقدان قدرت خرید در این فرایند تعیین کننده نهایی نیست .بایستی به این نکته توجه داشت که شرایطی ایجاد نگردد که فعالان حوزه ساخت وساز وحتی سودا گران از این بازار خارج شوند که اثار منفی وارده به بخش مسکن بسیار هولناک بوده وتبعات ان بیشتر متقاضیان را دچار مشکل می نماید .همچنین اثار سو خروج سرمایه از این بخش به سایر بازارها منبعث از ایجاد رکود سبب ایجاد تنش در سایر بازار ها شده که خود تشدید کننده مشکلات بخش مسکن خواهد بود.حفظ سرمایه های فعال بخش مسکن وعدم خروج ان سبب ایجاد تعادل در تمامی بخشها میگردد .و…