چراغ های خطی که از جدیدترین نسل های روشنایی به شمار می روند با مصرف انرژی پایین و مدرنیته بودن با استقبال فراوانی روبرو هستند. این مدل از چراغ ها با توجه به شکل زیبا و مدرنی که دارند از راهکارهای بسیار مناسب برای تامین نور فضاهای مختلف محسوب می شوند. المان هایی که برای تزیین و نور پردازی فضا به کار می روند. چراغ خطی در اندازه ها و ابعاد مختلفی روانه بازار می شوند. به طوری که دست افراد را در انتخاب سایز و توان باز می گذارند. به علاوه متناسب با محل مورد نظر مورد استفاده قرار می گیرند. چراغ های خطی می توانند محیطی زیبا و مدرن خلق کنند. با طراحی و نصب به شیوه های مختلف از جمله انتخاب های مناسب برای انجام نور پردازی ها باشند.
نور پردازی با چراغ خطی
نور پرداز ی امروزه از جهاتی با اهمیت فراوانی رو برو است زیرا باعث جذب و ایجاد حس خوب در محیط می شود. چراغ های خطی را می توانید در محیط های مسکونی، آموزشی، اداری و…. استفاده کنید. چراغ های خطی در هر محیط بسته به فعالیتی که در آن صورت می گیرد می تواند حس آرامش و رفاه را به همراه داشته باشد. یکی از موارد مهم در بهره مندی از چراغ های خطی این است پرداختن به مقوله مصرف انرژی بهینه می باشد. استفاده از چراغ های ال ای دی کم مصرف که هزینه های انرژی را به شدت کاهش داده است. به طوری که با نصب چراغ های خطی می توانید از به کار بردن آویزها، چراغ های دیواری و هرگونه روشنایی به صورت جداگانه بی نیاز شوید. به دلیل قابلیت انعطاف پذیری بالایی که چراغ های خطی دارند در هر محیط به صورت روکار، آویز، توکار قابل نصب هستند. حتی از چراغ های خطی می توان در گوشه ها، فضاهای T شکل و یا چراغ خطی منحنی نیز بهره مند شد. چراغ های خطی در اشکال و ابعاد دلخواه شما موجود می باشد. به علاوه رنگ نور چراغ های خطی نیزاز سفید سرد تا نور گرم آفتابی است. چراغ هایی که
چراع خطی را می توان در مدل های روکار؛ توکار و آویز نصب کرد که انتخاب مدل و نحوه نصب آن به نوع و نیاز پروژه شما باز می گردد. برای مثال اگر ارتفاع سقف شما کوتاه باشد قطعا نصب چراغ آویز نمی تواند مناسب باشد. طراحی چراغ های خطی به صورتی می باشد که بالاترین هماهنگی را با معماری داخلی مدرن به وجود می آورد. از چراغ های خطی می توان در راهروهای ساختمان های اداری، مجتمع های تجاری و غیره نیز بهره مند شد. جراغ های خطی به دلیل برخورداری از ظاهر زیبا و مدرن هم به عنوان چراغ دکوارتیو و هم تامین کننده روشنایی کاربرد دارند. چراغ خطی که قابل نصب در سقف، دیوار و کف هستند و برای نور پردازی انعطاف پذیری بالایی دارند.
چراغ خطی توکار
چراغ خطی به صورت توکار داخل سقف های معمولی یا سقف های کاذب قابلیت نصب دارند. البته باید در انتحاب چراغ های خطی توکار دقت کافی به عمل آورد که امکان نصب آنها به صورت توکار میسر باشد. علاوه بر آن باید به ابعاد و اندازه چراغ های خطی قبل از خرید توجه کرد تا در هر هنگام نصب دچار مشکل نشد. در صورت استفاده از سقف های کاذب چراغ های توکارمی توانند جز بهترین گزینه های انتخاب باشند. چراغ های خطی همانند چراغ های اداری و تجاری قابل نصب در سقف های کاذب مجتمع های تجاری، ساختمان های اداری، هتل ها؛ راهروها، رستوران ها، کافی شاپ ها و غیره هستند.
چراغ های خطی روکار
این نوع چراغ های به ایجاد حفره و برش در سقف نیازمند نمی باشند. به صورت روکار روی دیوار یا سقف محیط های مختلف قابلیت نصب دارند. اگر نور پردازی در فضایی است که سقف های آن از قبل اجرا شده است استفاده از چراغ خطی روکار و آویز پیشنهاد می شود.
چراغ های خطی آویز
چراغ های آویز به ایجاد برش در سقف نیاز ندارند و به کمک پایه نصب می گردند. از تفاوت های چراغ های خطی آویز با نوع روکار می توان گفت که این با بهره گیری از آویز های خطی می توان خطوط نوری مختلفی را به وجود آورد و فضا را مدرن تر کرد. در انتخاب چراغ خطی به ارتفاع سقف باید توجه داشت زیرا در استاندارد های نور پردازی از چراغ های آویز می توان برای سقف های بلند بهره گرفت.
در چه بخش هایی از منزل چراغ های خطی استفاده می شود؟
چراغ های خطی هیچ گونه محدویتی ندارند و فقط باید ارتفاع سقف یا کناف را در نظر گرفت تا بتوان در انتخاب های چراغ های خطی آویز، روکار و توکار تصمیم گفت. از چراغ های خطی می توان در فضاهایی نظیر موارد زیر استفاده کرد. برای مثال قسمت بالای میز ناهار خوری از فضاهایی است که با نصب چراغ خطی به صورت سراسری یک میتوان از روشنایی یکنواخت و زیبای آن نهایت استفاده را کرد. قسمت بالایی پیشخوان آشپزخانه یا جزیره محلی بوده که چراغ خطی قابل نصب است و روشنایی را برای تهیه غذا و برای فضای ناهار خوری فراهم می کند. داخل کمدها نیز چراغ های خطی یا رگال قابل نصب هستند و می توانند روشنایی فضای داخل کمد را تامین کنند. نور پردازی سقفی با اشکال مختلف به وسیله چراغ های خطی امکان پذیر می شود که این نوع از سبک نور پردازی برای فضاهای مدرن کاربرد بیشتری دارد.
طول عمر چراغ خطی
به صورت کلی هر چه دمای ال ای دی ها افزایش یابد موجب کاهش طول عمر می شود. اما در چراغ های خطی ال ای دی بخشی به نام هیت سینک وجود دارد که به تبادل گرمایی و خنک شدن آن منجر می گردد. در چراغ های خطی ال ای دی جنس بدنه آز آلومینیوم آکسترود است که وظیفه آن تبادل حرارتی اسن. پس باید در هنگام خرید چراغ خطی محصولاتی را انتخاب کرد که طول عمر بالایی داشته باشد. انواع چراغ های ال دی جنس بدنه آلومینیومی دارند که از ضریب انتقال حرارت بالایی بهره می برند. به علاوه روی بخش ال ای دی صفحه ای قرار گرفته است که به پخش نور کاملا یکنواخت و بدون خیرگی کمک می کند. از ویژگی های منحصر به فرد چراغ های خطی پخش نور یکنواخت و بدون چشمک زدن است. محصولاتی که برای نور پردازی فضاهای اداری، تجاری، آموزشی، بانک ها و فروشگاه ها؛ هتل ها و غیره مناسب هستند. با استفاده از چراغ های خطی می توان از تمامی مزیت های ها مانند ایجاد روشنایی یکنواخت، انعطاف پذیری در طراحی، صرفه جویی در مصرف انرژی بهره مند شد.