«اپ تحت وب ملک رادار» با تکنولوژی PWA یا Progressive Web Apps کار میکند که یکی از پرطرفدارترین تکنولوژیهای روز در دنیای وب است و برای خود امپراتوری بینظیری بوجود آورده است. اپهای تحت وب یا پراگرسیو وب اپها توانستهاند رویای نصب تعداد زیادی برنامه بر روی گوشی کاربران را متصور سازند.
در نسخه کنونی اپ تحت وب ملکرادار، مشاورین املاک میتوانند: سریعتر، شبانهروزی، با امکانات بیشتر
و بدون نیاز به تلگرام، فایلهای شخصی را دریافت، بین آنها جستجو و موارد مدنظر خود را در زونکن برنامه ذخیره کنند.
لینک ورود به «اپ تحت وب»:
https://melkradar.com/realtor-panel
اطلاعات بیشتر در مورد اپهای تحت وب یا «پراگرسیو وباپ» یا PWA ها:
عبارت PWA اصطلاحی است که برای نشان دادن یک روش جدید توسعه نرمافزارها استفاده میشود. در این روش تلاش توسعه دهندگان در جهت ترکیب ویژگیهای مرورگرهای مدرن با مزایای استفاده از تلفن همراه میباشد. پراگرسیو وب اپها بر خلاف برنامههای سنتی، ترکیبی از صفحات وب و یک برنامه تلفن همراه میباشند.
از یک پراگرسیو وب اپ میتوان بهعنوان یک صفحه وب معمولی در یک مرورگر استفاده نمود و یا اگر کاربر تمایل داشته باشد میتواند با اضافه کردن کلید میانبر آن پراگرسیو وباپ به صفحه اصلی گوشی خود از آن استفاده نماید. در این حالت حتی میتوان کنترلهای UI مرورگر را پنهان کرده و برای کاربر حس تجربه کار با یک برنامه مستقل را ایجاد نمود.
از زمان معرفی PWAها، شرکتهای زیادی در استفاده از آنها پیش قدم شدهاند. مثلا توییتر PWA را بکار برد تا بتواند با بهره گیری از امکانات آن نسخه پیشفرض دسکتاپ خود را بازطراحی کند.
پراگرسیو وب اپها به دو دسته کلی ذیل تقسیم میشوند:
۱- وب سایتهایی که مانند اپلیکیشنها رفتار میکنند.
۲- اپلیکیشنهایی که تحت فضای وب هستند.
بر اساس توضیحات گوگل، انواع پراگرسیو وب اپها دارای ویژگیهای مشترکی نظیر قابلاطمینانبودن (Reliable)، سرعت عملداشتن (Fast) و ترغیبکنندگی (Engaging) هستند. بطور کلی تمرکز همه پراگرسیو وباپها بر کاربرد آسانتر برنامه و حذف هرگونه اصطکاکی است که جلوی سریعتر رسیدن کاربران به آنچه از برنامه میخواهند را میگیرد. ایده PWA موفق به پرکردن شکاف میان فضای وب و اپلیکیشنها شدهاست. با توجه به روشنبودن آینده پیشروی PWA و مزیتهای کاربردی آن، بنظر میرسد تمرکز بر ایننوع از برنامهها یکی از مباحث جذاب مورد توجه طراحان و توسعه دهندهگان دنیای وب میباشد.
منبع:
کانال فلسفه دیزاین
نیما حکیم رابط
https://t.me/Dexign/492